TWILIGHT ECLIPSE

ÅH underbart ska på bio med älskling ska se Twilight eclipse  premieren :D <3 SKRIVER sen puss <3

God Morgon !

Tingeling förlåt att ja inte skrev något mer igår med orkade verkligen inte , som sakt jag duschade med älskling och så åt vi chocklad åh masserade varandra fett mysigt :) Sen slocknade ja till något på tvn hahah !




Jag blir väckt av min farmor som ringer halv elva ! Suck tänker jag men så undrade hon om jag ville följa med på kryssing såklart sa jag ja , men fick ta med en polare så jag tog med Fay :) så på fredag vid ett tiden så åker vi från kyrkbyn till sthlm :) så jävla underbart kul !!det är en rätt liten båt men med övernatting å tax free och så , så blir lite halv mysigt :)  skriver mer om detta ikväll när jag vet lite mera !


Åh snart ska vi till J'ps och plugga moppe SUCK så jävla tråkigt hahah alla är så sjukt lata på att plugga även fast våra päron liksom betala hela skiten hahah så jävla B ! senare på dan kanske ja funderar på om ja ska jobba om stoffe åker till tobo :P får se hur det blir iaf (y) skulle behöva jobba lite men isf är det idag för imorrn ska jag vara med min killpolare Adde i Bjk (Björklinge ) , alltså snarare mitt ex . Men skriver lite senare nog puss <3

Shaa biatches ;)

Som sakt jag drog till älskling med drog in på hemköp innan och handlade ¨åt mammi och köpte mej en sallad wihoh nyttig middag (y) , som jag åt hemma hos stoffe ! Satt och prata massa med hans mamma Eva en av mina bästavänner haha hon e underbar hon ! går att snacka om allt till henne så jävla PERFECT!
sen nu idag hade hon köpt det nya schampot som proffsen använder så ska se om det funkar sen hihi :)


Imorgon väntar nog en liten tråkig dag tror jag PLUGGA till MOPPEDEN åh så jävla jobbigt menmen bara att försöka haha ! Hoppas det går bra är mest rädd  för att köra hahah kan ju fan knappt cykla då e det illa ! Men moppe e lättare f*n att köra hahha !


Senare blir det nog mysa iduschen,  smörja in sig med dove after sun ;) , åh sen Film :) , älskling tänkte lana Tibia men det säger jag F*ck off till fan ! så jävla B! Men det som är tragiskt är att han ska ju dra på torsdag så vill ha en liten mysiskväll ju ! Men han hade tydligen köpt 20 energi drinks på Hemköp idag haha , för på Lidl var han tvungen att ha legg PALLA -.- 


Åh juste mammas kompis carola var så snäll idag att medans jag var isöder så kom hon och lämna en koffta till mej som jag fick en burberry :) sjukt fin hihi så sitter och myser i den med mjukis shorts och linne :)Förlåt att jag inte visat någon dagens outfit idag eller på några dagar men har helt enkelt inte haft tid bara hahah eller inte orkat xD , men ska nog duscha nu så skriver senare men måste få in älskling nu som e ute på gården och leker med dom små barnen haha ;) , känner mej rätt duktig faktiskt har för engångs skull fått till ett långt inlägg :) Men jag skriver nog senare Ciiia Biatches ;) <3


Maybe älsklimg?

Tror det blir tagga till älsklung strax ! skriver hur det blir snart !<3

Home sweet Home!

Äntligen hemma igen härligt eller itierp haha:) Åh vad sköön dag jag har haft idag asså ! Schteekt som fan blev brun (y) och bada å ätit massor Chip and Dip med gucamole och cheese dip Cheese dip var sjukt äckligt !Blä"
Jag och Boris träffade även carroHadin och hennes syra å hennes barn hade det skit roligt :) ! Åt även en calipo cola mumms :) laddar upp bilderna nog antingen senare idag eller imorrn :)  På Bussen träffade jag Sara och Andro så satt och snacka massa med henne  sjukt kul , så tråkigt att sitta på en buss själv tycker jag -.-
Så nu ska jag väl jobba med mammi igen åhåh att man orkar hahha :P  Funderar på om jag ska sova hos stoffe med idag hihi :) Men skriver sen puss <3 Kassan iKiosken höhö :)

12:07

Tar 12:07 bussen in till söder och badar med Boris Wihohoh :D Har inga pics på denna data :(

God Morgon !

Har precis börjat jobba , men ska åka till söder om ett tag och bada med Boris :) Det är så jävla fint väder med alltså ! ska cirka bli 30 * c idag underbart ! kommer ju bli härligt värre ! Senare får vi se vad som händer under dagen :)
skriver senare puss <3

Fresch!

Så härligt att duscha och få smörja in sig så man är len som en babyrumpa ! ,efter jag duschat ringde jag upp älskling och snackade med han ett tag härligt " så snart måste ja sova ska fan upp kvart över sju imorgon fett jobbigt! tog sedan lite jordgubbs youghurt Mumms ! Imorgon ska ja försöka börja med en diet haha typ bara försöka äta frukt och lite mat med mera grönsaker och försöka skippa allt skit slawsmat!, hoppas jag lyckas bara !haha(a)
åh juste glömde berätta mamma blev så arg på mej ibilen så hon sa att jag var en sån jävla BITCH! Hahaha då garva jag och tänkte ja du är ju BITCHENS mamma Haahah så undra som då är största bitchen ;) Åh satt och kolla på norska hollywood fruar fett kul men tror ddet där var sista avsnittet ju :( (PYh), Men tyckte dom sa något om Danska ? Hoppas det blir såna med !Men skriver noog imorgon antagligen får se om jag orkar skriva ett morgon inlägg imorrn ! XoXo NIGHTIE NIGHTIE BITCHES ! SWEET DREAMS ;) Har även en söt liten pyjamas på mej hello kitty shorts och wesc tröja ;) Min kisse Gucci pärla (Gustav) på  bild med LOVELY !<3

Jobbig Dag"

Fan orkar inte prata om dagen har rent ut sakt varit ett helvetet ! så är hemma nu fett skönt , men saknar redan älskling !, Imorgon blir dagen nog mycket bättre ska vara med Boris ;) <3, vi ska åka till söder och bada härligt !
Sen får vi väl se vad som händer iveckan iaf på torsdag drar älskling 20 mil från mej till hans landställe nog hela helgen :( , Men som tur får jag komma dit om 1-2 veckor tur det så om någon vill hitta på något RING/SMSA !
Är nog nästan ledig hela veckan , funderar på om jag ska dra ner och plugga nå mera iveckan tror nog nästan så lika bra det men är sjukt svårt bara för att få köra ^^Lagligt^^ Jaja sånt är livet så man kanske ska börja leta efter en moppe hihi ändå mammi  & Daddie som Paayar caashen ! :) så ska väl ha något underbart då å schteka med hahha ;) Men ska slänga mej i duschen nuu uppdaterar om ett tag puss !

New Weekend!

God morgon sötisar! orkade inte uppdatera mera  igår men gjorde inte så mycket faktiskt låg isängen och åt glass och kollade på Heart Break hotell även fast jag sätt den flera ggr haha men den är fan rätt rolig ! Men somnade i den tror jag Hahah , På morgonen blir jag väckt av att mobilen ringer det är stoffes mamma och ja svarar helt halv död , hon skriker å säger att putte (deras hund) håller på hoppa ut genom fönstret så väcker stoffe som springer och tar bort han haha, sen gick vi upp igen och sov , men funka inte så bra så jag började Text messa istället ;) , sen får jag en liten överaskning av stoffe han kommer upp med frukost på SÄNGEN! så gulligt tycker jag så blev jätte glad :)
Idag så har jag lite små planer bara jag och stoffe måste gå och plugga till moppe kursen , håller på ta moppe kurs klass 1 AM alltså 45km/h moppe , åh man måste plugga som fan rätt jobbigt haha !Menmen sen så får jag väl se vad som händer ! skriver senare pussar <3 Älskling på bilden som sitter på tåget ;)

Hellu

Hellu där sötnosar sitter här hemma hos älskling och inte gör så mycket funderar på om vi ska kanske bada eller duscha MYS! Idag har det verklign varit en lugn dag jag har inte gjort så mycket varit till stoffes kusin Sara <3 , kollat vad hon hade shoppat vissade sig att hon köpt likadana jeans som mej haha :) , träffade även såklart hennes lillason Andro världens sötNöt ! gick till hemköp handlade cola , kommer hem pratar med älsklings mamma Eva ! Underbara människa ! sen har ja försökt fått i gång de här jävla skiten man fick från telia 50 filmer gratis blabla , jävla BULLSHIT man måste installera 1000 saker för att få det att funka men det går ändå inte ;S , blir så jävla trött på skiten ! så får kolla på en vanlig film eller Tv ! Sen har jag även smsat som en dåre med massa folk idag , vet inte varför faktiskt haft tråkigt thahah , men ska slägga mej ibadet  nu puss <3 P.s en mysbild på min mjukisDress!

God Morsning BITCHES !

Vaknade med att min mamma kommer in i rummet och skriker på robin att han ska gå upp :S e en aning sur på henne ! så blev så sur att jag och stoffe gick upp och åt frukost men då hade robin redan åkt med min pappa , fett elakt att slita upp någon ur sängen sådär ! Fan fick syk BRYT !, Åh nu hade min kära F*ck katt kissat på min matta ! Fan dagen börjar inte bra !!!, men blir nog kanske bättre sen när man åker hem till stoffe i tierp får jag hoppas !
Men skriver nog ett inlägg senare puss <3 Rätt cool bild :)

UshUsh

JAG HATAR ELEKTRONIK ! FINNS NÄSTAN INGET VÄRRE !

Midsommar!

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket men har haft för lite ork och mycket att göra helt enkelt , som sakt igår så kom robin & stoffe hem till mej , vi åkte till ettingsand en badstrand vid mig ungefär 5 minuter bort sedan kom emil deras polare , vi stt på bryggan och hade sjukt kul ! , vi badade lite smått mest stoffe hahh åt massa chips & ostbågar sen massa annat mojs ", när vi kommer hem var det mindre kul ,men orkar inte berätta var lite småsur haha ;o , men sen på kvällen blev allt chill :) vi åt mat grillade och åt jordgubbar & mjukglass :D , kollade ungefär 3-4 filmer , stoffe & robin kollade typ 5-6 filmer , jag vaknar upp med att det är as varmt i rummet och ja har bara en fläkt som står vid bordet så jag skriker åt robin & stoffe att inte vara så jävla egoistiska att ha fläkten jag var helt enkelt sakt rå förbannad så skrek ja åt dom fan bra mycket hahah , sen sa robin att jag nästan hade våldtagit honom hahah isängen för jag hade släkt mej vid honom för ja trodde det var stoffe HAHAH", jag somnade nog runt halv fem-fem och dom nog vid 6-7 , vi ligger skit trångt och varmt 3 stycken i min 160 säng ! sjukt varmt iaf !
sen nu p¨å dagen har vi knappt gjort något kollat film , ätit kanelbullar och chillat ungefär (y)
Men men får se om jag orkar skriva något mera senare , frästen vad gjorde ni igår?:) <3
Gammal bild på mig och stoffe sen påskafton !

SUCK

OJ MENADE JU SÅKLART BRUN UTAN SOL , OJ :S OMG SHIIT KUL`? NEEH SKULLE INTE ENS PALLA KOMENTERA NÅGOT SÅNT ;s

BrunUtanSol!

Så nu har jag eller snarare stoffe smörjt in mina ben med solutan brun som funkar utmärkt ! Produkten heter Bronze nature  (sommarben) jag fick den av min farmor men hon köpte den via nätet på www.yves-rocher.com ! kostar cirka 100 eller över hundringen , men ett bra köp enligt mig iaf ! så om du vill ha sommarbruna ben rekomenderas den strakt ! pussar

God morgning !

Åh GodMorgon folket! , vaknade vi tolv tiden med älskling intill mej sjukt härligt att sova länge ! Men såklart blev man störd av sms haha som vanligt vid Niotiden cirka av robin !, När jag och älskling vaknade slängde jag mig ute på altanen i det sköna vädret i hamocken underbart !Men det som är mindre bra är det att jag har vagel i mitt öga ! det gör sjukt ont ! så synd om mej Pyh :( , Men men sånt är livet där efter åt vi en frukost och tv med Mtv :), sen blev det duschen å rakade benen nu som är sjukt lena ! så nu snart ska jag smörja in dom med Brun utan Sol som funkar skit bra ! inom en timme så har det torkat och I LOVE IT rekomenderas STARKT ! skriver mer om den i nästa inlägg för ska smörja in den på mina ben strax ! Men här kommer lite små shopping som jag inte orkat lakt upp än !
Vita sköna underbara shorts , och en söt  leopard tunnika  som är bra att både ha on the beach some to party/vardag! skriver strax kiss Helena !

!!!!

Åh jag slutar snart LOVELY !<3

Foodie !

Åh har gjort 150 mackor idag med mammi ! fett jobbigt kan jag lova , Sen så beställde vi Thaimat underbart gott ! , Men man blir sjukt mätt håller på spy Hahah , Vi köpte maten från Meg´s  Thai take a way i tierp :) jobbar fortfarande sen ska jag hem till älskling ,:D och imorrn ska  jag & stoffeälskling åka och bada till söder :)
Men ja tjännar ju pengar det är ju Lovely !<3 Men skriver senare kiss Heelena P.s har ni ätit Thai Mat någon gång`?

God Morgon :)

Nu så i morse så ringde mamma & sa att ja var tvungen och jobba så nu står man här och jobbar hah måste göra 150 mackor tills idag ! för dom ska dela ut gratis mackor i morgon och kaffe till alla som åker tåg ! , Igår så köpte jag och stoffe massa godis och läsk haha så mådde illa som fan igår ! så kollade på Norska hollywood fruar sjukt kulI LOVE IT ! speciellt den här antionette ! så sjukt roolig ! och fina läppar ! är fett  avundsjuk faktiskt haha !:) Men ska fortsätta jobba nu skriver senare kisskiss Helena. P.s Laddar upp kläderna ja köpte igår när jag kommer hem idag "

shoppat klart nu !

så har shoppat klart nu med stoffe älskling :) Det blev en leopard tunnika och ett par vita mjukis shorts ! sjukt sköna ! och stoffe köpte ett par vita snygga adidas skor !  åh sen en gullig ögonsbryns piercing rund  really cuit "
Men kan tyvärr inte ladda upp dom idag om ja inte hittar usbN , för e hemma hos älskling så ^^ <3
Men tror jag hoppar in i duschen nu och blir lite fresch , skriver senare puss Helena <3

God Morgon !

Fan fan fan ! Jävla skit !!!!, Nu på morgonen när vi skulle åka till gävle så har inte stoffes föräldrar lämnat pengar åt han å bra gjort `? FUCK NEJ?, så har stoffe lånat ut busskortet till hans POLARE FUCKING KUK SUG I ALLT !!!!!!
TÄNK MED HJÄRNAN INTE RÖVEN IDIOTER !

Sussa Sussa !

ska sussa nu ! Får se om ja hinner med ett inlägg imorgon om jag hinner ! Men skriver såklart senare på dagen :)
Love you all kiss !<3 p.s min kisse på bild (L) <3 & stoffe älskling ligger isängen nu LOVELY !

Gävle i morrn igen med älskling :)<3

åh härligt blir stan igen i morgon med stoffe :)  han ska köpa nya shoes , och jag måste köpa en tunika & mjukis shorts ! Så det kommer bli underbart skoj :) & ¨på tisdag ska jag jobba hos mammi och även torsdag så det betyder pengar underbart asså ! och nu är det inte så länge kvar tills vi åker till sicillien i augusti veckan innan skolan börjar iaf kommer inte ihåg datumet , fett roligt ! Men iaf  sen nu snart ska jag & stoffe kolla på systrar i jeans som går på 5an tror jag eller vilken kanal det nu var haha :) , Å juste måste upp tidigt i morrn med vid säkert halv åtta ! SUCK SUCK! för måste åka med mammi till jobbet för att få skjuts menmen jaja !  Bilden som jag laddar upp är från sälen förra året med robin vi klättrade på hög höjds bana de var skit läskigt :O menmen skriver senare pussar Helena !<3

God morgon sötisar !

Orkade som sakt inte blogga igår eftersom jag varit hos min älskling ihelgen,och i går var jag , stoffe, robin & lisa och badade i bergs täcktet utan för tierp ! , det var fett med mysigt man kan hoppa från klipporna där det vågade jag inte hahah inte lisa heller för den delen , men stoffe och robin gjorde det , det är cirka 10-15 meter upp haha :)
så ja och lisa tog liv båten och drog ut och rode ute på vattnett hahah ganska kul faktiskt ! sen kom mamma & hämtade oss så sen när vi kom till tierp så träffade jag min kompis Josefin :D , som skulle sova hos mr secret ;) Oh hoppas det gick bra (y) <3 , så snart ska jag tjäna lite cash tror jag haha , städa wihoh (y) , stoffe är så duktig att han är ute & klipper gräset & tjänar cash på det viset ! Men men vi hörs senare pussar <3

skriver i morgon !

skriver imorgon orkar inte just nu kom ut ur duschen nyss med älskling<3 kiss helena <3

Shopping !

Min blåa söta mjukis dress ! BlåMjukis dress från bikbok,vitväska  bikbok,sweden bikini cubus, Gröna ballerina skor Hm, & DcKeps från SeaFun !

Shopping !

God morgon sötnosar ! förlåt att ja inte uppdaterat men igår så var jag med älskling och shoppa inne i gävle :) , Jag kommer lägga upp vad ja köpte sen strax ! , det var iaf en blåmjukis dress <3,en sweden bikini , ljus gröna ballerina skor , och en vit söt väska . sen var ja skit sur på stoffe så ja köpte han en DC keps (y) känner mej rätt snäll :)
och sen igår så var vi på cirkus i tierp hah , den sög & var lite rolig på samma gång . Men skriver senare puss Helena

awesome work clear now !

Hejsan åh varit och jobbat ,träffat en polare (Robin mini skärt ,Rp) Åh sen drog vi hem till älskling försökte ta snål skjuts av busschaffören men var en bitchig diva (suck) annars kan det gå (y) , Men men vi var nyttiga och gick hela vägen 1km ! Hahhah långt xD , När vi kom in fettade jag i mig kyckling & ris ! , Sen det bästa av allt så badade jag och stoffe bby ! underbart och fick underbart lena ben (y) , Men skriver ikväll/ Natt för mr bby ska spela tibia SUCK!
Så får ha skoj vid tvn  & mobilen helt enkelt så smsa :D Puss Helena

Kiosken :)

Åh är helt slut har jobbat nu eller jobbar fortfarande , men slutar nog vid sex så , då går jag till älskling , och får äta kyckling & ris mumms , har även ätit kulglass underbart :) <3skriver sen puss helena

WorkWork !

Jobbar hos mamma nu försökte få in bilderna på datan men det gick inge bra så sätter in dom senare ;)

OUTFIT TO DAY!

Nu ska jag åka och jobba hos  mammi :)  finns på mobilen  (mp) , Puss Helena

Good Morgon biatches :)

Good morgon biatches :) Vaknade nyss och ska snart gå och äta frukost med älskling , vi åker in till tierp med pappi idag antingen jobbar jag med mammi i våran kiosk (Y) tjänar cash :) eller så kanske ja är med någon i tierp , för älskling ska köra moppe på hans moped kurs , och ja går ochså på det men ja e har inte hunnit lika långt som han så. Eller så funderar jag kanske på att åka och hälsa på en kompis i Örbyhus om hon nu kan så :) Men får se hur det blir med det :) såret på bilden gjorde jag på bilden i skolan kunde iaf lura en person hahah det var sjukt kul ! kiss helena

rosa prick :S

Ett snabbt inlägg bara den förrförra bilden där det är en rosa prick , det är inte min den kom dit bara nog med blixten på kameran, men nu säger sötnöten här breve att vi ska slänga oss i polen så får se hure blir ;) Men Godnatt om ja inte uppdaterar senare <3

Foodie time

Nu har jag & älskling och ja gjort mat fett god blev den faktiskt , och nu ska jag slänga mej i sängen breve han & käka vindruvor & kolla på tv underbart skriver i morgon <3 Pussar Helena

älskling och jag <3


älskling och jag <3

Blir kolla film nu med älskling , sen när mammi kommer blir det tackograttäng mumms :) <3
skriver i kväll bitches kiss <3

GoosDags!

Ska gå & gosa med min älskling nu isängen :) Någon som är bra på förklara hur man designar sin blogg så I NEED HELP ! /H

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg ! />Här kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv & så , skriva så ofta jag kan med , jag kommer skriva från a-ö om olika saker.kommentera gärna så kommenterar jag eran blogg :) Pussar Helena

RSS 2.0